banner2
banner34

İpek: Kuran Kursu kararı antidemokratiktir

İpek: Kuran Kursu kararı antidemokratiktir
banner45

Kuran kurslarıyla ilgili karara tepki gösteren Ak Hataylılar Derneği Başkanı Mehmet İpek, kripto statükocuların laiklik anlayışı taş devrinde kalmıştır” değerlendirmesinde bulundu. Mehmet İpek’in açıklaması şöyle: 21.YY’da bu bağnaz baskıcı antidemokratik tavır tarihe kara leke olarak geçecektir. Kur-an Kurslarının laikliğe aykırı olarak kapatılması, yıllardır Çanlarla ağız kavgasında olan Ezanlara engel olmaya çalışmaktır. Bu karar vicdanlarda aklanmayacaktır.

Apostolos Andreas Manastarında yapılan ayinlere hoşgörüyle bakıp, her türlü misyonerliğe konu gelince göz yumanlar gün gibi ortadır. Adada DEAŞ gibi radikal olan Evanjelistler fink atarken, Misyonerler istediği yerde kilise açarken, yahudiler toprak satın alıp yaptırdıkları sitelerde ayinler düzenlerken kör olanlar konu İslam’a gelince laik kesilmektedirler.

banner37
Bu kararı vermek için mübarek Ramazan ayı mı beklenilmekteydi? Bu karar politik olarak neyin karşılığıdır?

Kandilleri ve dini günlerde de tatil yapanlar o günleri tatil yaptıklarından dolayı görmezden gelip İslamsız Kandil, islamsız bayram mı kutlama taraftarıdırlar? Bu karar 5+1 görüşmelerine göz kırpmak mıdır? Bu karar kime neyin mesajıdır?

Eğer bu karar Müslüman Türkleri yıldırmak içinse bizim içimiz rahattır, çünkü biz biliyoruz ki ; “Onlar ağızlarıyla Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kafirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1