banner2
banner34

Kardeşine acımadı!

“Evime gelme, mahalleme girme” diyen üvey kardeşine içerleyen, C.D.D, dün sabah 04:30 sıralarında arabasını yaktı arabasını yakarak hırsını aldı. Polis tarafından tutuklanan C.D.D. bugün mahkemeye çıkarılacak

Kardeşine acımadı!
banner45

KOMŞULAR DUMANA UYANDI: Lefkoşa’da Büyük Reşit Sokak sakinleri dün saat 4.30 sıralarında duman kokusuyla uyandı. Balkona çıkan mahalle sakinleri Gürel Erecer’e ait KS 589 Plakalı arabanın yandığını gördü itfaiyeyi aradı. İtfaiyenin müdahalesi ile KS 589 plakalı arabanın yanındaki GC 264 plakalı araba yanmaktan kurtuldu

ARABA CAYIR CAYIR YANDI: Duman ve is kokusuna uyanarak balkona çıkan ve bir arabanın yandığını gören bazı mahalle sakinleri hemen cep telefonlarına sarıldı. Bir mahalle sakini saniye saniye karelediği fotoğrafları Havadis’le paylaştı

BİRÇOK KEZ TEHDİT ETTİ: Polis soruşturmasında C.D.D.’nin birçok kez üvey abisini arabasını yakmakla tehdit ettiği ortaya çıktı. Polis olayın detaylarını aydınlatmak için C.D.D.’yi tutukladı bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı

Lefkoşa Köşklüçiftlik bölgesinde Büyük Reşit Sokak’ta dün sabah 04.30 sıralarında yükselen alevler büyük korku yarattı.

Mahalle sakinleri duman ve is kokusuyla uyunarak balkonlara koştu. Park halindeki KS 589 plakalı aracın yandığını gören mahalle sakinleri itfaiyeyi aradı.

İtfaiyenin gelişi ile KS 589 plakalı arabanın yanında park halinde bulunan GC 264 plakalı araba yanmaktan kurtarıldı. Gürel Erecer’e ait KS 589 plakalı araba ise tamamen yanarak küle döndü.

Benzin dökerek yaktı

banner37
İtfaiye ve polisin olay yerinde ve sonrasında yanan araç üzerinde yaptığı inceleme olayın kundaklama olduğunu ortaya çıkardı. Polis KS 589 plakalı arabanın yanıcı madde dökülerek yakıldığını tespit ettikten sonra soruşturmayı genişletti.

Araları iyi değilmiş

Edinilen bilgiye göre Gürel Erecer, bir süredir arasının kötü olduğu üvey kardeşine “Evime gelme, mahalleme girme” diye uyarılarda bulundu. Bunun üzerine üvey kardeş C.D.D, birçok kez “Bana böyle davranma, seni, de arabanı da yakarım” diye tehdit salladı.

Üvey kardeşi tutuklandı

Havadis’in elde ettiği bilgiye göre, arabası yanan Gürel Erecer, uzun süredir üvey kardeşi tarafından arabasının yakılacağı konusunda tehdit mesajları aldığı yönünde polise ifade verdi. Polis üvey kardeş,  C.D.D.,’yi  tutukladı. C.D.D.,’nin  bugün tutukluluk talebiyle mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Saniye saniye fotoğraflandı

Arabanın yanması ile oluşan sis ve duman penceresi açık olan mahalle sakinlerini uyandırdı.  Dumana uyanan bazı Büyük Reşit Sokak sakinleri, hemen cep telefonuna sarıldı. Arabanın yanışını saniye saniye kareleyen bir mahalle sakini, çektiği fotoğrafları Havadis ile paylaştı.

kaynak:havadis

 Devrim DEMİR

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 06:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1