banner2
banner34

Korkmazhan, Mağusa Belediyesi’ni ziyaret etti

Korkmazhan, Mağusa Belediyesi’ni ziyaret etti
banner45

Bağımsız Milletvekili adayı Dr. Abdullah Korkmazhan, beraberindeki heyet ile birlikte Mağusa Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Uluçay ve çalışanlar ile görüştü.

Ziyaret çerçevesinde yaptığı açıklamada, Mağusa’da yaratılan kaosun kısa sürede Dr. Süleyman Uluçay liderliğinde son bulacağına ve şehrin hak ettiği huzurlu ortama kavuşacağına inandığını dile getiren Korkmazhan, Dr. Süleyman Uluçay ve belediye çalışanlarına kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Halkın ne hükümetten ne de muhalefetten memnun olmadığını, 25 Haziran ara seçiminde ne hükümeti ne de muhalefeti artı 1 vekille ödüllendireceğini vurgulayan Korkmazhan, “gerçekten yeni bir dönem ve değişim sürecinin yolu farklı bir siyaset ve yeni bir muhalefeti meclise taşımak ile açılabilir” dedi.

banner37
koydukları yeni siyaset yaklaşımı ve farklı muhalefet anlayışına halkın geniş bir kesiminden destek ve ilginin yoğun olduğunu görmekten memnun olduklarını kaydeden Korkmazhan, meclisi halk adına mücadele alanına dönüştüreceklerini ve farklı muhalefet yaklaşımını 25 Haziran ile birlikte daha da büyüteceklerini vurguladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1