banner2
banner34

KTSAİ'den Özçınar'a ziyaret

KTSAİ'den Özçınar'a ziyaret
banner45

Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri, Belediyeler Birliği Başkanı Sn. Mahmut Özçınar'ı ziyaret etti. Kıbrıs Türk Seyahat Acentelerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi.

banner37
Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri olarak (KTSAİ), 3 Mayıs 2021 tarihinde, Seyahat Acentelerinin 14 aydır kapalı olmasına ve bu süre içerisinde hiçbir gelir elde edememiş olmasına rağmen devlete ve belediyelere karşı sorumluluklarını yerine getirmesini beklemenin imkansız olduğunu görüşmek için Belediyeler Birliği Başkanı Sn. Mahmut Özçınar ile bir toplantı gerçekleştirdik.

Bu toplantıda sektörümüzün ekonomik olarak almış olduğu ciddi zarar, bu sürecin nekadar süreceğinin belirsizliği, 14 aydır seyahat acentelerinin işyerlerini açamadığı ve hiçbir gelir elde edemediği ve uzunca bir süre daha da edemeyeceği görüşüldü.

Tüm bu sebepler neticesinde çökmekte olan seyahat acentelerinin, bağlı bulundukları belediyelere ödemesi gereken bazı zorunlu vergilerden 2020-2021 yılları için indirim yapılmasının gerekliliği ısrarlı bir şekilde aktarıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1