banner2
banner34

Mart’ın iddiaları araştırılıyor

Yanında çalışan bir kızı bayıltana kadar dövdükten sonra tecavüz etmekle suçlanan Tarık Mart ile ilgili soruşturma devam ediyor. Mart, 5 gün daha tutuklu kalacak

Mart’ın iddiaları araştırılıyor
banner45

Ofisinde çalışan B.S. isimli genç kızı Çatalköy’deki evine götürerek bayıltana kadar dövüp, bayıldıktan sonra da tecavüz eden Tarık Mart, aleyhindeki soruşturma devam ediyor. Aleyhinde alınan 3 gün tutukluluk süresinde Tarık Mart’ın polise olayla ilgili gönüllü ifade verdiği öğrenilirken, polisin şimdi iddiaları araştırdığı belirtildi.

Mart, “tecavüz” , “vahim zarar” ve “ciddi darp” suçlamasıyla ek tutukluluk talebiyle yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, olayın polis tarafından araştırıldığını ifade ederek, zanlının 5 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Başını kapıya vurdu

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis çavuşu Ömer Faruk Şengil, mahkemede verdiği ifadede, zanlı Tarık Mart’ın, Çatalköyde meydana gelen “tecavüz” , “vahim zarar” ve “ciddi darp” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Şengil, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi B.S’nin hafta sonu patronu Tarık Mart’ın Çatalköy bölgesindeki villasında tecavüze uğradığını belirtti.

banner37
Zanlının genç kızı önce kollarından yakalayarak başını kapıya vurduğunu ardından yatak odasına sürükleyerek tecavüz ettiğini belirten polis, saldırının 30 Eylül’de olduğunu, şikâyetin ise 2 Ekim tarihinde yapıldığını söyledi.

Zanlının Girne’de tespit edilerek gözaltına alındığını, mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk emri alındığını kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, zanlı ve genç kızdan alınan kıyafetlerin DNA analizine gönderildiğini söyledi.

 

İfadeler alınıyor

Zanlının tutukluk süresi içerisinde ifade verdiğini, ifadesinde bazı iddialarda bulunduğunu belirten polis, bunun da araştırılacağını açıkladı. Polis, zanlının cep telefonlarının da inceleme altına alındığını, araştırmanın sürdüğünü ifade etti. Olayla ilgili ifadeler almaya devam ettiklerini, soruşturmanın sürdüğünü belirten polis, zanlının tutukluluk süresinin 5 gün daha uzatılmasını talep etti.

kaynak:havadis

Devrim DEMİR 

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2017, 07:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1