banner2
banner34

Meclis komitesi toplandı!

Cumhuriyet Meclisi İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplanarak gündemindeki bazı yasa önerilerini görüşmeyi sürdürdü.

Meclis komitesi toplandı!
banner45

Cumhuriyet Meclisi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Ahmet Kaşif başkanlığında toplanan Komite;  “Geçici Personel Yasa Önerisi”, “Bakanlıkların Kuruluş İlkeleri (Değişiklik) Yasa Önerisi”, “Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi (Değişiklik) Yasa Önerisi”, “Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Önerisi”, “Kamu Görevindeki Geçici Personele İlişkin Kurallar Yasa Önerisi” ve “Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi (Değişiklik) Yasa Önerisi”nin genel görüşmesine devam etti.

banner37
Komite toplantısına davetli olarak katılan, öneri sahibi UBP Gazimağusa Milletvekili Dursun Oğuz, Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanı Kamil Kayral, Başbakanlık, Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı, Başsavcılık ve Tel-Sen’den yetkililer komite üyelerine bilgi verdi.

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplantısına, Kaşif’le birlikte UBP Milletvekili  Esat Ergün Serdaroğlu ve CTP Milletvekili Erkut Şahali katıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2017, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1