banner2
banner34

Mehmet Harmancı'dan 'Su' Tepkisi

“Su Temini ve Yönetimine İlişkin Anlaşma”nın Meclis’te oy çokluğu ile kabul edilmesine tepki gösteren Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, “Belediyelere seçenek vermiş gibi...

Mehmet Harmancı'dan 'Su' Tepkisi
banner45

“Su Temini ve Yönetimine İlişkin Anlaşma”nın Meclis’te oy çokluğu ile kabul edilmesine tepki gösteren Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, “Belediyelere seçenek vermiş gibi davranılmasını da gidin 3 yaşındakilere anlatın” ifadelerini kullandı.

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, “Su Temini ve Yönetimine İlişkin Anlaşma”nın Meclis’te oy çokluğu ile kabul edilmesine sosyal medyada tepki gösterdi.
Harmancı’nın paylaşımı şöyle:

banner37
“Bu ülkede TEK şirket tekelini bu kadar seven milletin vekilleri varken liberal zırvalamalar bile saçma bir hal alıyor. Temin edilen SU, bu anlaşma ile 1 şirketin işletmesine devir edilidi. Yerel su kaynakları ki yetkililer bunların kapatılacağını alenen beyan etmişlerdir, böyle bir durum olmayacağına göre belediyelere seçenek vermiş gibi davranılmasını da gidin 3 yaşındakilere anlatın.
Sonra efendim gelsin ama biz bilmezdikler, şirketi uyaracaydılar, kanalizasyon parasını biz hiç konuşmadıydıklar, depozit parası nedir bilmezdikler, sayaç kirasi kısmını unuttuyduklar, belediyelerin alacaklarını gitsinler dava etsinler, belediye çalışanları yasa yok ama naapalımlar”
Red veren 3 TDP milletvekilini alnından öperim.”

 

 
kaynak: havadis
Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1