banner2
banner34

Özgöçmen: Sağır Sultan Duyardı,Bizim Hükümet Duymadı.!

Özgöçmen: Sağır Sultan Duyardı,Bizim Hükümet Duymadı.!
banner45

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası eski başkanı Ali Özgöçmen sosyal medya hesabı üzerinden hükümete öağrıda bulundu.

Özgöçmen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Sağır Sultan Duyardı,Bizim Hükümet Duymadı.!

İnanması güç ama günledir hekimlerimiz bir eylemsellik sürecindeler ve bu bağlamda poliklinik hizmeti vermiyorlar.Ne var ki hükümetten taleblerine ilişkin hiç bir olumlu dönüş yok.!

Biz sağlık çalışanları ve sendikaları olarak bir eylem başlatmak hatta bu eylemi grev modeline geçirmek isteyeceğimiz son şeydir.Bunları hakkımızı korumak için yaparken bile bir elimiz hep vicdanımızdadır.Sanılmasın ki bu durumdan hoşnut ve bahtiyarız.

banner37
Bizler hakkımızı korumak için girdiğimiz eylemde elimiz vicdanımızda olmasına rağmen hiç mi hükümet edenler günlerdir poliklinik hizmeti alamayan vatandaş icin elini vicdanına koymaz.!

Hiç mi üzülmez düşünmez vatandaşını ve hekimler ne istiyor ne kadarına bir çözüm yolu bulur nasıl ortak bir paydada buluşur da onları ve halkın mağduriyetini giderebilirim diye harekete geçmez gaileye kapılmaz.

Ayıptır yazıktır.

Hükümet edenler derhal bu konuya eğilmeli ve sorumluluğunu yerine getirmelidir.!

Bu vesile ile eylem şeklini genişleten hekimler sendikasının haklı davalarında selamlarım.

Hükümet edenler unutmasın ki tüm sağlık çalışanları ayni gemidedir,sabrımızı sınamaktan ve seçim hesapları yaparken hele de böylesi bir pandemi döneminden sağlık çalışanlarına kulaklarını kapatmasınlar!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1