banner2
banner34

Özgürgün’den balkon konuşması

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, 2018 milletvekilliği erken genel seçiminde aldıkları zaferin ardından UBP’li vatandaşlara seslendi.

Özgürgün’den balkon konuşması
banner45

Parti Genel Merkezi’nden balkon konuşması yapan Özgürgün, tüm UBP’lilere teşekkür etti.  3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve UBP’nin ileri gelenleriyle birlikte Genel Merkez balkonundan partililere hitap eden Özgürgün, 3. Cumhurbaşkanı’na da teşekkür etmeyi unutmadı.

Özgürgün, bir ve bütün olduklarını ifade ederek, birlik ve beraberlik içinde olduklarını ve güçlerinin halktan geldiğini kaydetti.

banner37
Özgürgün şunları kaydetti:

“Halkın UBP'ye vereceği güçle kendimizi yeni günlere hazırlıyoruz. UBP büyük bir farkla birinci parti olarak sandıktan çıktı. Bu sorumlulukla yeni dönemde halkın refahı, mutluluğu ve tüm KKTC'nin kalkınması için el ele, gönül gönüle, tüm halkımızla Yeşilırmak'tan Dipkarpaz'a kadar tüm adamızı müreffeh kılmak için elimizden geleni yapacağız.”

Sorumluluğu aldıklarını da kaydeden Özgürgün, genç, dinamik ve tecrübeli kadrolarıyla ülkeye hizmet için hazır olduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2018, 05:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1