banner2
banner34

Rifat Şener kalp krizi ve beyin kanamasından hayatını kaybetti

Görneç sakinlerinden...

Rifat Şener kalp krizi ve beyin kanamasından hayatını kaybetti
banner45

Dün, Görneç’te sakin Rifat Şener İNCE (E-66) ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.Edinilen bilgiye göre doktorundan yapılan soruşturma ölüm sebebinin “hiper tansiyona bağlı kalp krizi ve beyin kanaması” sonucu olduğu tespit edildi. 
DiİĞER POLİSİYE HABERLERİ ŞÖYLE
RESMİ EVRAK SAHTELEME, TEDAVÜLE SÜRME VE SAHTE DAVRANIŞLA KAYIT
TEMİNİ
2015 yılı içerisinde, Gazimağusa’da, G.Ö.(E-34), KKTC’ye çalışma ön izinli işçi getirmek için çalışmakta olduğu şirketin, Gelir ve Vergi Dairesi, İhtiyat Sandığı ve Sosyal Sigortalar Dairesi'nden temin etmiş olduğu belgeler üzerindeki tarihlerde oynama yaparak, geçerlilik tarihlerini değiştirip sahteledikten sonra, söz konusu belgeleri Çalışma Dairesine vermek suretiyle tedavüle sürüp, henüz isimleri tespit edilemeyen 21 işçinin çalışma ön izin formlarını sahte davranışla temin ettiği tespit edilmiştir. Adı edilen tutuklanmış, olup soruşturma devam eder.
KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU

banner37
1. Dün, 22:15-22:45 saatleri arasında, Gazimağusa’da, G.U.N.(E-18) ve A.A.O. ’nun (E-17) kalmakta oldukları ikametgahta polis tarafından yapılan aramada; “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan toplam 3 gram 750 miligram ağırlığında madde, içerilerinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 4 adet naylon poşet, içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 2 adet öğütücü, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet taksi kartı, içerilerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 4 adet sigara izmariti ve içerisinde tütünle karışık uyuşturucu olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sarma sigara bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. 
2. Gece, 02:00-02:45 saatleri arasında, Gazimağusa’da, Ali İhsan Kalmaz Sokak üzerinde; U.E.T.(E-34, N.U.(K-46), D.K.(K-22), A.S.C.(E-29), K.D.I.(E-29) ve I.M.(E-19)’nin bulundukları ikametgahta polis tarafından yapılan aramada yaklaşık 4 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve N.U’ya ait araçta yapılan aramada ise yaklaşık 200 miligram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarakalınmıştır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.
VAHİM ZARAR VE KAVGA
Dün, saat 22:45 sıralarında, Demirhan’da Ö.Y.(E-30), alkollü içki tesiri altında bulunduğu bir sırada tartıştığı A.Y.(E-44) ile kavga edip birbirlerinin vücutlarına elleri ile gelişigüzel vurdukları sırada, A.Y’nin burun kemiği kırılarak vahim zarara uğramıştır. Adı edilenler tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.
YARALAMA
Dün, saat 13.30 sıralarında, Girne’de, Z.G.(E-19), aralarında önceden husumet bulunan, aynı evde kalmakta olan arkadaşı Ahmed Hussıen Bekheet ISSA ile tartıştıkları sırada,tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurup taşıdığı bıçak ile adı edileni sol kolundan ve sırtından olmak üzere beş ayrı yerinden hafif şekilde yaralamıştır. Olayda yaralanan Ahmed Hussıen Bekheet ISSA, Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu olmuştur. Z.G. tutuklanmış olup soruşturmadevam etmektedir.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1