banner2
banner34

Taşınmayı kabul eden işletmeler yıkılmayacak

İskele Kaymakamlığı, Dipkarpaz'da Altınkumsal sahilinde özel sit alanındaki 'kaçak' 10 işletmenin başka bir bölgeye taşınması için düğmeye bastı

Taşınmayı kabul eden işletmeler yıkılmayacak
banner45

Taşınması düşünülen 10 işletmenin arasında hakkında yıkım kararı çıkan 2 işletme de bulunuyor. İşletmeler taşınmayı kabul ederlerse yıkılmayacaklar.

Hakkında yıkım kararı çıkan 2 işletme dahil toplam 10 işletmenin Dipkarpaz'da özel sit alanı dışında, Polatpaşa Mahallesi olarak bilinen 39,5 dönümlük alana taşınması için düğmeye basıldı. Bölgede parselasyon ve alt yapı çalışmaları başladı.

"Taşınmayı kabul ederlerse yıkım yok"

banner37
Yenidüzen Gazetesi'nden Ayşe Güler'in sorularını yanıtlayan İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, başka bir bölgeye taşınmayı kabul etmeleri halinde 10 işletmenin de yıkılmayacağını anlattı.

2 İşletmenin yıkım kararı YİM'de görüşülecek

Musaoğulları, özel sit alanı içerisinde işletmeleri bulunan ve 3'er yıl hapse mahkum edilerek, işletmelerinin yıkılması kararlaştırılan Burhan Kalın ve Gültekin Erdoğan'ın Yüksek İdare Mahkemesi'ne başvurduğunu söyleyerek, duruşmanın 6 Nisan Çarşamba günü görüşüleceğini dile getirdi.

Kaynak:  Yenidüzen 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 07:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1