banner2
banner34

TDP Serdarlı örgütü kuruldu

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Serdarlı Örgütü kuruldu...

TDP Serdarlı örgütü kuruldu
banner45

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Serdarlı Örgütü kuruldu. TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, TDP'nin bir yandan yeni katılımlar ve oluşturulan örgütlerle birlikte  örgütsel yapısını güçlendirdiğini, diğer yandan da ülkedeki yapısal sorunların çözümüne yönelik projeler üzerinde çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Özyiğit, "TDP, ülkenin geleceğinin şekillenmesinde mutlaka rol alacaktır. Toplumun, bu sorumluluğu bizlere vereceği yönündeki mesajı almakta, çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürmekteyiz" dedi.

         Ülke genelinde hızlı bir şekilde örgütlenen TDP, Serdarlı örgütünü de oluşturdu. Genel Başkan Cemal Özyiğit, Mağusa İlçe Başkanı Ece Balcı, TDP milletvekilleri Hüseyin Angolemli, Zeki Çeler ile bazı PM üyelerinin katıldığı etkinlikte, TDP Serdarlı Örgüt Başkanlığına Mehmet Safa Erensoy getirildi, Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Cengiz Yorgancı, Fatma Güvercin, Kemal Bahçeci, Ali Alodalı. 

         TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, 41 yıllık sosyal demokrat düşüncenin ülkede her alanda gelişip, daha da kökleşmesi için yoğun ve kararlı bir mücadele verdiklerini söyledi.

banner37
         Şeffaflık, temizlik ve hesap verebilirlik olgularından asla taviz vermeyen, toplum için gailesi olan ve bu uğurda uğraş veren TDP'ye toplumun sahip çıkmaya devam ettiğini belirten Özyiğit, "Partimize katılımlar sürerken, yeni örgütler oluşturmaya da devam ediyoruz. Bu ülkede gerçek anlamda değişimi, halkımızın hak ettiği refah ve yaşam seviyesini yansıtacak düzeni toplumumuzla birlikte kurmakta kararlıyız" dedi.

"Çürümüşlüğü de yağmayı da bitireceğiz"

         Ülke kaynaklarının ve değerlerinin eşe, dosta, partiliye etik dışı şekilde dağıtıldığı, eşitlikten ve adaletten yoksun, adam kayırmacılığa ve partizanlığa dayalı zihniyeti değiştirme zamanının çoktan geldiğini vurgulayan Özyiğit, "TDP olarak toplumun desteği ile iktidara geldiğimizde ülkedeki yağmayı ve çürümüşlüğü bitireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. 

         Ülkede sağlıktan eğitime, trafikten turizme ve ekonomiye kadar ciddi yapısal sorunlar olduğunu, resmi verilere göre toplumun büyük çoğunluğunun günden güne fakirleştiğini belirten Özyiğit, sorunlara çözüm üretmesi gereken hükümetin ise tek yaptığının, eşe dosta arsa dağıtmak, sınavsız-münhalsiz istihdam, partizanca atama yapmak, adalet ve eşitlikten yoksun bir şekilde vatandaşlık dağıtmak olduğunu kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1