banner2
banner34

WCI’dan Prof. Dr. Nazife Baykal Onuruna Yemek Düzenlendi

WelcometoTurkishCyprus Club, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüs Rektörü Prof. Dr. Nazife Baykal onuruna Girne SpoonLounge’daöğle yemeği verdi.

WCI’dan Prof. Dr. Nazife Baykal Onuruna Yemek Düzenlendi
banner45

 

Cemil, “En büyük arzum, derneklerin el ele vererek hedeflere doğru ilerlemesi”

Ekingen, “Kadının ekonomiye katılması, ekonomik özgürlük ve bağımsızlıktır”

Baykal, “Bugün bilişim ve dönüşümün tarihi olsun”

banner37

İş Kadınları Dernek üyeleri ve Ombudsman Emine Dizdarlı’nın katılım gösterdiği yemekte Enbe Orkestrası Eski Vokallerinden Levent Ünal ve Efe Ünal sahne alırken, şair, yazar ve televizyon programcısı Dilek Orhan sevilen şiirlerinden birini okudu, sanatçı Emir Kasım ise dans performansıyla yemeğe katılanlara keyifli anlar yaşattılar.

Yemek öncesi sunuş konuşması gerçekleştiren Dilek Orhan, Ben kadının kadına destek olduğu, başarısını alkışladığı ve gurur duyduğu bir dünyada, erkek egemen toplumun cinsiyet ayrımcılığına doğrudan son verileceğine inananlardanım” diyerek WelcometoTurkishCyprus Club Kurucu Başkanı Işın Ramadan Cemil’i konuşmalarını yapmak üzere sahneye davet etti.

Cemil, “En büyük arzum, derneklerin el ele vererek hedeflere doğru ilerlemesi”

Ülkenin hepimizin ve sosyal yaşam içerisinde derneklerin ülkemiz açısından önemli bir yeri olduğuna işaret ederek sözlerine başlayan WelcometoTurkishCyprus Club Kurucu Başkanı Işın Ramadan Cemil, en büyük arzusunun derneklerin el ele vererek hedeflere doğru ilerlemesi olduğunu belirtti. Onur konukları ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüs Rektörü Prof. Dr. Nazife Baykal’ın ülkemizde bulunmasından ötürü onur duyduğunu söyleyen Cemil, “Bugün aramızda WelcometoTurkishCyprus Club üyeleri ve dernek as başkanı, İş Kadınları Dernek üyeleri ve başkanı bulunuyor. Ayrıca onur konuğumuz bizlere hakikaten onur verdiler. İlk adım olarak kendisini, topluluğumuzla tanıştırmak çok büyük bir sevinç” diyerek sözü WelcometoTurkishCyprus Club As Başkanı Zeynep Akgünay’a bıraktı.

Onur konuğu ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüs Rektörü Prof. Dr. Nazife Baykal’ın özgeçmişini konuklara aktaran Akgünay, daha sonra sözü İş Kadınları Derneği Başkanı Şenay Ekingen’e bıraktı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 08:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1