banner2
banner34

Semih Öztürk 'ün sağlık durumu, Survivor 'a devam edecek mi?

Finale sayıl günler kalan Survivor’da dün gece ilk eleme adayı kim oldu? Survivor Semih’in parmağı kırıldı, sağlık duruu nasıl? Tüm yaşananlar haberimizde.

Semih Öztürk 'ün sağlık durumu, Survivor 'a devam edecek mi?
banner45

Büyük Kıbrıs finaline sayılı günler kalan Survivor 2016 ’da takımlar arası çekişme tüm hızıyla devam ediyor. Dün oynanan yarışmada yine heyecan doruktaydı. Survivor 'ın finaline çok az bir süre kala artık her parkur zor. Survivor 'da kim elendi sorusu bu hafta cevabını bulacak.

Survivor ‘da dün akşam çok zor bir parkur vardı. Yarışmacılar tüm yeteneklerini oyuna yansıtırken çekişme dolu anlara şahit olduk. Rekabetin yüksek olduğu yarışmada oyun 9-9 'a kadar geldi. Son oyunda karşı karşıya gelen Serkay ve Semih heyecanlı bir oyuna çıktılar. Semih son oyunu kazanınca, ünlüler takımı mücadeleyi 10'a 9 kazandı. Gönüllüler takımı için zor bir konsey olacak.

İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Eleme heyecanın devam ettiği Survivor adasında konsey için ilk eleme adayı belli oldu. Serkay ve Damla, İbrahim 'in adını yazarak ilk elenme adayı olarak İbrahim 'i gösterdiler. Şimdi ikinci dokunulmazlık oyunu merakla bekleniyor. Survivor hayranları merakla kim elendi sorusunun cevabını arıyorlar. İşte Survivor 2016 'da yaşanan gelişmeler ve son bölümde meydana gelen olaylar.

Semih Sakatlandı, Semih’in Parmağı Kırıldı

banner37
Dün oynanan yarışmada yine üst düzey bir rekabet yaşandı. Oyunu son anda kazanan ünlüler rakiplerini ateş çemberine itti. Bölümün ardından yayınlanan yeni fragmanda ise şok edici bir detay görülüyor. Yarışmanın bir bölümünde Semih sudan parmağım kırıldı diye bağırarak çıkıyor. Bu sahnelerden sonra, Semih 'in eli buzlanmış bir şekilde görülüyor. Bu durum Semih 'in sakatlığı çok ciddi olabileceğini gösteriyor. Survivor 'da artık sona gelinirken Semih yaşadığı sakatlığın boyutu herkesi merak ettirdi. Atakan 'ın ve Nagihan ‘ın yüz ifadesi ve yarışmacıların bakışları Semih 'in durumunun çokta iyi olmadığı izlenimini veriyor. Semih yarışamaya devam edebilecek mi? Bu sorunun cevabı henüz belli değil. Semih’in kırılan parmağı için doktor müdahalede bulundu. Doktora, “ Düzelir mi onu söyle, hazırlayacağım kendime ” diyen Semih’e Survivor doktoru Metin Kuş bu müdahalenin kendisini aşacağı yanıtını verdi. Tedavinin ardından Semih Öztürk ‘ün yarışmaya devam edebileceği düşünülüyor. 

Nagihan ‘ın Son Durumu

Geçtiğimiz günlerde Survivor 2016 ‘nın 97. bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında oynanan ödül oyununda Nagihan ‘ın yaşadığı sakatlık herkesi şoke etmişti. Oyun esnasında son anlarda bayrağı almak için harekete geçen fakat acı içinde yere yığılan isim arkadaşlarını ve yarışma ekibini korkutmuştu. Nagihan Sağlık kontrolünün ardından adaya geri döndü ve durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Doktor gözetiminde olan ve oyunlara katılmayan Nagihan sakatlığına ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Konuşmasında olayı ayrımlarını ve yaşadıklarını anlatan isim ” Son sayıya gelmiştik ve benim alacağım sayı kazanmaya yetebilirdi. Saniyelik bir hamleyle bayrağa uzandım ve kaybedeceğimi biliyordum ve çok büyük bir risk almış oldum. Oturur pozisyonda atladım ve ayağım kaydı ve kalça kısmımda bir patlama sesi duydum. Dünya başıma yıkıldı. Survivor ‘ın sonunda bunu yaşamak beni çok üzdü. Son hafta kalmışken ve performanslarımızı sergileme açısından ben bununla nasıl baş edeceğim bilmiyorum. Sabaha kadar uyuyamıyorum. Dokunuyorum, dualar ediyorum, mucizeler bekliyorum. Her şeyin hayırlısı… Keşke böyle olmasaydı ” şeklinde konuştu.

Kıbrıs Finali Yaklaşıyor

Ada yaşantısının en zor dönemleri yaşayan yarışmacıları artık final heyecanı sarmaya başladı. Dokunulmazlık oyunlarının artık çok daha önemli bir hale gelemeye başladığı Survivor adasında finale kalmak için yarışmacılar büyük çaba sarf ediyor. Buraya kadar geldikten sonra elenen her yarışmacı için durum oldukça üzücü olacak. Zira bu haftaya kadar gelebilmek için çok mücadele ettiler ve halkın desteğini de aldılar.

4 aydır Dominik adasında devam eden mücadele Kıbrıs ‘ta yapılacak büyük final ile sonlanacak. Survivor 2016 finali 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Büyük finale bu kadar kısa süre kalmışken adada sadece 7 yarışmacı kaldı. Büyük finale gidecek olan 4 yarışmacının belirlenmesi için çok kısa bir süre kalırken Kıbrıs ‘a gitmeyi garantileyen ilk isim Damla olmuştu. Survivor 2016 ‘da geçtiğimiz günlerde sembol finalinde Atakan’la karşılaşan Damla Survivor ‘un Kıbrıs’a gidecek ilk finalist olma hakkını kazanmıştı.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1