banner2
banner34

Şeyma da bu festivale gitti!

Hiçbir kısıtlamanın olmadığı, insanların her istediğini yapabildiği "Burning Man" festivaline Türkiye'den de ünlü isimler katıldı. Şeyma Subaşı festivalden bol bol fotoğraf paylaştı. Oğulcan Engin, Kasım Garipoğlu, Setenay Tetik gibi isimler de festivaldeydi.

Şeyma da bu festivale gitti!
banner45

Amerika'nın Nevada Çölü’nde 70 bin kişinin katılımıyla düzenlenen, birbirinden renkli kostümlerin ve dansların damga vurduğu çöl festivaline Türkiye'den de katılanların sayısı oldukça fazlaydı. Hiçbir kısıtlamanın, hiçbir ayrımcılığın olmadığı ve insanların her istediğini yapabildiği festivalde Şeyma Subaşı, Oğulcan Engin, Kasım Garipoğlu, Setenay Tetik gibi isimler de boy gösterdi. Şeyma Subaşı buradan bol bol fotoğraf paylaştı.

Subaşı festivalde yaşadıklarını takipçilerine şu sözlerle aktardı:

“Arkadaşlar Burning Man, Nevada çölünün ortasında 1 hafta süren bir festival. Ben 3 senedir gidiyorum ve şunları söylemeliyim özenilip gidilmek istenilecek rengarenk eğlenceli bir yer gibi gözükse de yaşanması çok çok zor. Burası Coachella gibi otellerde kalınıp sadece müziğin olduğu bir yer değil. Karavanlarda ya da çadırlarda kalmak, her gün karavanı temizlemek, kendi yemeğinizi ayarlamak zorundasınız. Karavanınızdaki temiz su- tuvaleti çok dikkatli kullanmalısınız. Sabahları çok sıcak gece ise tam tersi çok soğuk. Bu yüzden gecce herkes kürk giyiniyor… Her saat heryerde farklı eğlence farklı müzik var. Dünyanın her yerinden DJ ler Art Car denilen sahnelerde çalıyorlar. En önemlisi ise hiç bir zaman tam temiz olamıyorsun çünkü her yer toz duman… Hele hele kum fırtınası çıktı mı of! Ben kimseye tavsiye etmiyorum… (Ama ben her sene gitmenin heyecanını yaşıyorum)”

banner37
Festivalin en dikkat çeken isimlerinden birisi de eski manken Setenay Tetik oldu. Tetik çölde çırılçıplak dolaştı.

Aslışah Alkoçlar'ı bırakıp eski sevgilisi Leyla Koray'a dönen Kasım Garipoğlu festivale Deniz Akkaya'nın sevgilisi Gökmen Seynova ile gitti. İkili orada Setenay Tetik'le bu fotoğrafı paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2017, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1