banner2
banner34

Arda Turan'dan Fatih Terim'e cevap geldi!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Kosova maçının ardından yaptığı açıklamalara Arda Turan'dan yanıt geldi.

Arda Turan'dan Fatih Terim'e cevap geldi!
banner45

Arda Turan'ın Milliyet gazetesi yazarlarından Bilal Meşe'ye saldırması gündeme bomba gibi düşmüştü. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı sonrası, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Basın toplantısının sona ermesinin hemen ardından Arda Turan NTV Spor'a telefon ile bağlanarak flaş açıklamalarda bulundu.

İşte Arda Turan'ın açıklamaları:
Milli takımı bıraktım. Neden hala benim arkamdan konuşuluyor anlamıyorum. Her şeyi hocamın yüzüne söyledim ama hoca, benim yüzüme söylemek yerine basın toplantısında söyledi.

FATİH HOCA BENİM İSMİMİ BİLE ANMIYOR
Bazı arkadaşlar benimle birlikte Milli Takım'ı bırakabileceklerini söyledi ama bunu kabul etmedim. Ülkemin formasını çok seviyorum ama bazı şeyleri içime sindiremiyorum. Milli takıma zarar veriyorum. Hoca benim ismimi bile anmıyor. Ben Fatih Hoca diyorum.

'SEN BU METİNLERİ OKU HALLEDERİZ' DEDİ
Üzerimde emeği vardır. Hocaya teşekkür ediyorum. Sen bu metinleri oku, halledebiliriz dedi. Ben de 'Ben artık takıma zarar veriyorum, bırakayım' dedim onurlu bir şekilde... Beni kimse kullanmadı. Bazı hatalar yapmış olabilirim.

banner37

Biraz haylaz bir oyuncuyum, zaman zaman disiplinsizlik yapmış olabilirim ama sahada her zaman elimden geleni yaptım. Hayatta en çok sevdiğim şeyi, uğruna en çok mücadele ettiğim şeyi 30 yaşında bıraktım. Bir kişi bile saygı duymayacak mı?

GAZETECİLERİN BASIN TOPLANTISINI TERK ETTİĞİNİ GÖRMEDİM
Basın toplantısında gazetecilerin terk ettiğini görmedim. Sabaha kadar terk etsinler. Ben bırakma kararı almıştım. Hata yaptım, yük olmayayım, gidiyorum dedim. Özür dileyip yoluma devam mı edecektim? Bu yaptığım daha onurlu bir davranış.

BASINA YANSIMAMASI GEREKİRDİ
Kimsenin yaşananları basına yansıtmaması gerekirdi. Ben ve takım arkadaşlarım anlatmadı. Kim anlattı bilmiyorum.

BU HABERLERİ YAPANLAR GÖREVLERİNE DEVAM ETMEYECEKLER
Emre Belözoğlu, bu haberleri çıkaranların görevlerine devam etmeyeceklerini söyledi. Ben artık Milli Takım'a geri dönmeyeceğim. Yararlı olabileceğimi düşünmüyorum.

Kaynak: ntvspor.net

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 06:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1