banner2
banner34

Fenerbahçe'de ‘Türk file bekçisi geleneği’

Fenerbahçe, yeni sezonda kiralık eldiven Fabiano Ribeiro’yu gönderecek. ‘Türk file bekçisi geleneği’ yine hayata geçirilecek ve Volkan ile Ertuğrul kaleyi koruyacak.

Fenerbahçe'de ‘Türk file bekçisi geleneği’
banner45

banner37
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, bu sezon elindeki 3 kaleciyi de 3 ayrı kulvarda kullanarak, hepsine adil davranmaya çalışıyor. Fenerbahçe yönetimi ise gelecek sezon için yeniden ‘yerli kaleci’ geleneğine dönmek istiyor. Engin İpekoğlu ile başlayan Türk kaleci uygulaması Rüştü, Volkan, Mert Günok ile devam etmişti. Bu sezon lig ve zaman zaman Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası’nda Volkan Demirel kaleye geçti. Fabiano Ribeiro; Avrupa ve kupada, Ertuğrul Taşkıran da kupada Kanarya’nın kalesini korudu.

ERTUĞRUL BEĞENİLDİ

Yönetim, yeni sezonda kiralık Fabiano’yu geri göndererek, yola Volkan ve Ertuğrul ile devam etme kararı aldı. Bu iki kalecinin yanına ise genç ve gelecek vaadeden bir Türk file bekçisi daha monte edilecek. Ertuğrul’un oynadığı maçlardaki performansıyla sarı-lacivertli takımın kalesini koruyacak kapasiteye sahip olduğunu kanıtladığına inanılıyor. Ertuğrul’un gelecekte milli takımın kalesini koruması da bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2016, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1