banner2
banner34

Maç sonu dikkat çeken detay! 'Ara beni...'

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş, Medipol Başakşehir'in sahasında Kardemir Karabükspor ile 3-3 berabere kaldığı haftada deplasmanda Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı. Antalya Arena'da oynanan mücadelede maç sonunda ilginç detaylar ortaya çıktı.

Maç sonu dikkat çeken detay! 'Ara beni...'
banner45

Spor Toto Süper Lig 25. hafta maçında Antalyaspor ile Beşiktaş Antalya Stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaşlı futbolcular maç bitimi soyunma odasına girerken hala Aboubakar'ın pozisyonunu tartışıyordu.

Spor Toto Süper Lig 25. hafta maçında Antalyaspor ile Beşiktaş Antalya Stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaşlı futbolcular siyah beyazlı taraftarları selamlarken Antalyaspor tribünlerinden sahaya atılan yabancı maddelere Gökhan Gönül'ün tepkisi böyle oldu.

banner37
Spor Toto Süper Lig 25. hafta maçında Antalyaspor ile Beşiktaş Antalya Stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabricio yine çok başarılı bir maç çıkardı. 83. dakikada El Kabir'in kafa vuruşunu çıkaran Fabricio mutlak bir golü önledi.

Spor Toto Süper Lig 25. hafta maçında Antalyaspor ile Beşiktaş Antalya Stadı'nda karşı karşıya geldi. Şenol Güneş maç boyunca oyuncularını kenardan uyardı.

Spor Toto Süper Lig 25. hafta maçında Antalyaspor ile Beşiktaş Antalya Stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaşlı Dusko Tosic ile Antalyaspor'ın Çek futbolcusu Celustka maç bitimi bir süre sohbet ettiler. İkilinin ayrılırken 'telefonlaşalım' anlamında yaptıkları el hareketi objektiflere böyle yansıdı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1