banner2
banner34

Gülhane Parkı'nda duvar çöktü

Gülhane Parkı'ndaki bir çay bahçesinin duvarı çöktü.

Gülhane Parkı'nda duvar çöktü
banner45

Gülhane Parkı'ndaki bir çay bahçesinin duvarı çöktü. Duvarın altında kalanların bulunduğunun belirtilmesi üzerine çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Enkaz altında kalan 7 kişiden 5'i toprak altından kurtarılarak hastaneye gönderildi. İtfaiyenin olay yerindeki çalışması devam ederken AFAD da çalışmalara destek veriyor. Olay yerine gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Enkaz altında şu anda 2 kişi görünüyor. Başka var mı yok mu onları araştırıyorlar. Bir tanesi yaralı şu anda kurtarıyorlar" dedi.

5 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Enkaz altında kalan 7 kişiden 3'ü kendi imkanlarıyla, 2 kişi ise itfaiye ekipleri tarafından toprak altından kurtarıldı. Enkazdan çıkarılan Gülben Aydın, Gökçe Çataloluk Asal, Barkın Asal çevrede bulunanların araçlarıyla İstanbul ÜniversitesiCerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne; Beyza Adıgüzel ile ismi henüz öğrenilemeyen 1 kişi de ambulanslarla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

banner37
 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İtfaiye ve AFAD ekipleri göçük altından kalan 2 kişi çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada çalışmalara bir iş makinesi de destek veriyor. 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1