banner2
banner34

Evcil hayvanlar karakterinizi belirliyor

Uzmanlar, evcil hayvanların kişiler üzerindeki etkilerini incelediklerinde ilginç sonuçlar elde etti. Koç Eğitmeni Hatice Yıldıran’a göre; kedi besleyenler yalnız, balık besleyenler dış görünümlerine düşkün.

Evcil hayvanlar karakterinizi belirliyor
banner45

Kişinin karakteri evcil hayvanıyla kurduğu ilişkiye göre tanımlanabiliyor ya da evcil hayvanıyla uzun süre vakit geçiren kişiler onlarla iletişim kurdukça onlardan bir parça karakter özelliği alabiliyor. ID Coaching Koç Eğitmeni ve Profesyonel Koç Hatice Yıldıran, evcil hayvanları kişilik karakterleriyle bütünleştirerek ortaya bir analiz koyuyor. 

Kuş besleyenler yalnız!

Yalnızlıktan şikâyet edenlerin kurduğu cümle; “Evde bir ses olsun” diyen Yıldıran, “Kişiler muhabbet kuşu ve papağan cinsi konuşkan hayvanlar besleyerek yalnızlıklarını gidermeye çalışıyor. Kafeslerde beslenen bu tür kanatlı hayvanları besleyen kişiler özgürlüğüne düşkün olmayan, evcimen kişilik özellikleri gösteriyor’’ diyor.

Köpekler sahiplerini ele veriyor

banner37
Köpek sahipleri köpeklerini bazen kendi tarzında bazen de kendinin zıddını yansıtan tarzda eğitiyor ve giydiriyor. Yıldıran’ın analizine göre; güçlü görünümlü köpek türlerini besleyenler ve korkutucu aksesuvarlarla köpeğini giydiren kişiler; zayıf ve şiddet eğilimli kişiler olabiliyor. Ya da küçük köpek türlerinden besleyen ve onlara renkli aksesuvarlar giydiren kişiler de dikkat çekmeyi seven, süsüne düşkün kimseler olabiliyor.

Balık besleyenler evcimen

Akvaryumda balık besleyenler hangi karakterde olursa olsun dış görünüme önem veren kişiler oluyor diyen Yıldıran; “Bu kişiler genellikle evcimen, zor beğenen ve meditasyon gibi aktivitelere ilgi duyan kişiler oluyor” dedi.

Kedi besleyenler lider özellikli

Kedi besleyenler ile ilgili de Yıldıran; “Kedi sahipleri genellikle el hareketleriyle konuşurlar, vücut dili onlar için çok önemlidir. Kedi sahipleri de genellikle en az kediler kadar asil, cazibeli ve lider özellikleri olanlardır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1