banner2
banner34

Ronaldo'nun ablası Barça'ladı!

Cristiano Ronaldo’nun kardeşi Katia Aveiro, Barcelonalılları kızdıracak...

Ronaldo'nun ablası Barça'ladı!
banner45

Cristiano Ronaldo’nun kardeşi Katia Aveiro, Barcelonalılları kızdıracak bir paylaşımda bulundu. Katalan kulübün Şampiyonlar Ligi’nden elenmesine atıfta bulunan Katia Aveiro, Gerard Pique’yi de unutmadı.
Barcelona’nın Atletico Madrid karşısında 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesinin ardından Katalan kulübüne bir gönderme de Cristiano Ronaldo’nun kız kardeşinden geldi.

banner37
Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale kalan Ronaldo’nun kız kardeşi Katia Aveiro, Barcelonalı taraftarları kızdıran bir paylaşımda bulundu. Katalan kulübün Şampiyonlar Ligi’nden elenmesine atıfta bulunan Katia, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Barça’yı hedef aldı.
Katia ilk paylaşımında Real Madrid formalı bir fotoğrafını kullanarak “Her şey bir saniye içerisinde değişebiliyor. Bugün kutlama yarın ise acıma günü. İşte bu spor" ifadelerini kullandı.

Barcelonalı Gerard Pique’nin ilk gol öncesinde ayağının kayarak yere düşmesini de unutmayan Katia, “Sen, çok konuşan. Sana bir şey söylemek istiyorum: HER ŞEY SENİNLE BAŞLADI! Şampiyonlar Ligi için bir tahminin var mı?” tweetini attı. Katia Aveiro daha önce de Pique ile ilgili sözleriyle gündeme gelmişti. (sporcope)

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 01:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1