banner2
banner34

Survivor da büyük şok

Survivor da eleme geceside...

Survivor da büyük şok
banner45

Survivor 2016 11. yeni bölümü ile ekrana geldi. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016'da bu akşam eleme gecesi yapıldı. Atakan tarafından eleme potasına dahil edilen Yağmur Özdemir Survivor'a veda etti. Haberimizden Survivor 11. bölümde neler yaşandığını öğrenebilirsiniz. Peki Yağmur Özdemir kimdir? Survivor Yağmur neden elendi? İşte detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da bu akşam 11. bölüm yayınlandı... Ünlüler Takımından bir isim ise yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2016 11. yeni bölüm de final sembolü oyunu oynandı kızlarda final sembolü Damla'nın Erkeklerde ise Atakan'ın oldu. Ödül oyununda ise Damla ile Atakan yarıştı ve Atakan takımını ödüle taşıdı... Final sembolü ödülünü kazanan bu iki isim Kıbrıs'ta yapılacak finale doğrudan kazanma şansı yakalayacak. İşte detaylar..  

Survivor 2016'ya veda eden isim Yağmur oldu...

banner37
Survivor 2016'da bu gece ilk eleme gecesi yapıldı. Halk oylamasında en çok SMS alan Atakan takım içerisinde çok kötü performans sergilediği gerekçesiyle Yağmur'u eleme potasına sokarak 3. eleme adayı ilan etti. Acun Ilıcalı noter tastikli SMS oylaması sonucunu açıkladı ve Yağmur Özdemir'in Survivor'a veda eden ilk isim olduğunu söyledi.

Yağmur Özdemir kimdir?

20 yaşında ve İzmir'de yaşıyor... Aslen Bursa'lı olan İzmir'de yaşayan Yağmur Özdemir'in ailеsi Ankara'da. Cеlal Bаyаr Üniversitesi Gıda Müh. Bölümü 2. sınıf оkuyan Yağmur hırsına, hızına ve kendine güvendiğini bеlirtеn yarışmacı adayı Survivor adasında yаrışmаk için hak kazandı ancak yeterli performansı sergileyemediğini hem takım arkadaşları hem kendi de belirterek yarışmanın ilk eleme gecesinde elendi. 

16-02/08/2.jpg

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2016, 22:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1