banner2
banner34

Annesinin yanına gitti...

Hamitköy Barajı’nda yanan aracının içerisinde alevlere kapılarak vücudunda ikinci derece yanıklar oluştuğu için yaşamını yitiren sekiz aylık hamile Şerife Örs Özer’in karnından canlı olarak alınan oğlu da yaşam savaşını kaybetti

Annesinin yanına gitti...
banner45

 

Hamitköy Barajı yakınlarında salı günü meydana gelen olayda, yanan aracının içinde vücudu alevlere kapılan ve bedeninde ikinci derece yanıklar oluştuğu için hastanede müdahale sırasında yaşamını yitiren hamile Şerife Örs Özer’in canlı doğan oğlu da yaşam savaşını kaybetti.

Hemşire Şerife Örs Özer’in Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yeni Doğan Servisi’nde iki gündür tedavi gören bebeği hayata tutunamadı.

Polis açıklamasına göre, kuvözde yaşam savaşı veren bebek, dün sabah saat 09.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Dün ikindi namazı sonrası annesi Şerife Özer’in Derince’deki mezarının yanına defnedilen bebeği, son yolculuğuna uğurlamak herkes için zor oldu.

banner37
Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde, yaşanan acıyı tarif etmek imkansızdı.

Kaza nasıl olmuştu?

Hamitköy Barajı yakınlarında salı günü meydana gelen olayda, Şerife Örs Özer’in yönetimindeki otomobili yaklaşık 3 metre derinliğindeki bankete düşerek, alev almıştı. Araçtaki alevlerin vücudunu sarmasıyla ağır yaralanan ve ikinci derece yanık nedeniyle yaşamını yitiren Özer’in karnındaki bebeği ise, doktorların büyük gayreti sonucu canlı olarak dünyaya gelmişti.

Genç kadının ölümünü “şüpheli” bularak soruşturmaya dahil olan Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube ekibi, olayın ‘trafik kazası’ olmadığı gibi ‘cinayet’ olabileceğine dair şüphenin de olmadığı sonucuna ulaşmıştı.

İlk tespitlere göre araçtaki yangının, aracın herhangi bir aksamından değil, dış etken sonucu çıktığı belirlenmişti. Polisin, Özer’in hayatına son vermek için mi, yoksa kazayla mı araçta yangın çıkardığına dair iki şüphe üzerindeki çalışmaları sürüyor.

kaynak:kıbrıs gazetesi

Emine UYSAL - Ayşe BULUT

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 05:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1