banner2
banner34

Bankalar kapalı olacak!

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bugün kapalı olacak olan bankalar 5 Eylül’de hizmet vermeye başlayacak

Bankalar kapalı olacak!
banner45

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bugün kapalı olacak olan KKTC’deki kamu ve özel bankalar, 5 Eylül Salı günü yeniden hizmet vermeye başlayacak.

Cuma günü başlayacak Kurban Bayramı tatili öncesinde Arife Günü’nün de Bakanlar Kurulu kararıyla idari tatil ilan edildi. KKTC’deki kamu ve özel bankaların bugünden itibaren Salı gününe kadar kapalı olacağı açıklanırken, şube bankaları olarak adlandırılan Türkiye merkezli bankaların ise, Türkiye Merkez Bankası’nın yarın yarım gün çalışacak olması nedeniyle, çalışacağı duyuruldu.

banner37
KKTC Merkez Bankası’nın 31 Ağustos tarihinde idari izinli olarak kapalı olacak olmasından dolayı ülkemizdeki kamu ve özel bankalarda 31 Ağustos Perşembe günü müşterilerine hizmet vermeyecek. Merkez Bankası’nın kapalı olacak olması nedeniyle KKTC içi transfer sisteminin çalışmayacak ve takas işleminin yapılmayacak olmasından dolayı bankalar da kapalı olacak.

Şube bankaları olarak adlandırılan Türkiye bankalarının ise 31 Ağustos Perşembe günü öğlene kadar hizmet vereceği öğrenildi. Türkiye Merkez Bankası’nın Arife günü yarım gün hizmet verecek olmasından dolayı ülkemizde bulunan Türkiye bankalarının şubeleri de müşterilerine hizmet verecek.

kaynak:kıbrıs gazetesi

Ahmet VAMIK

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 08:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1