banner2
banner34

Gözler bu davada

Kendisini aldattığı düşüncesiyle, eşi Burcu Okumuş’u, herkesin gözü önünde, bıçaklayarak öldürdükten sonra, aynı bıçakla kendi canına da kıymak isteyen Özgür Okumuş’un yargı süreci başlıyor

Gözler bu davada
banner45

 

Kendisini aldattığı düşüncesiyle, eşi Burcu Okumuş’u, herkesin gözü önünde, 5 bıçak darbesiyle öldürdükten sonra, aynı bıçakla kendi canına da kıymak isteyen Ardahanlı Özgür Okumuş’un yargı süreci başlıyor.

Mahkeme, dünkü oturumda, Lefkoşa Merkezi Cezaevi’nde hükümsüz tutuklu bulunan Özgür Okumuş’un itham edilmesi ve davanın duruşmasına başlanılması için davayı 18 Ağustos 2017 tarihine erteledi.

banner37
Toplam uzunluğu 25.5 santim olan et bıçağıyla eşini katleden Özgür Okumuş, “Taammüden adam öldürme” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından itham edilecek.

Davanın dünkü celsesinde, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Yardımcısı Serhan Bundak, Özgür Okumuş ve Özgür Okumuş’u savunan Avukat İbrahim Demirtaş hazır bulundu.

Yargıç, huzurundaki davayı, tarafların talebi üzerine tehir etmeyi uygun buldu ve Özgür Okumuş’un tutukluluğunun devamına emir verdi.

kaynak:kıbrıs gazetesi

Sedef BOŞNAK

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2017, 07:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1