banner2
banner34

Ölüme davetiye çıkardı

Güzelyurt-Lefkoşa anayolunda sano balya yüklü TIR, anayol içine üç adet balya düşürdü ve öylece yoluna devam etti. Anayolun sol şeridi üzerine düşen sano balyalar trafikte ciddi bir tehdit oluşturdu

Ölüme davetiye çıkardı
banner45

Güzelyurt-Lefkoşa anayolunda Alayköy sınırlarında dün saat 11.30 sıralarında sano balya yüklü TIR, yola üç adet balya düşürdü ve yoluna devam etti.

İlk balyayı düşürdükten sonra durup araçtan inen şoför, sol şerit üzerine düşen balyayı yolun içinde bırakarak, yeniden aracına bindi gaza bastı.

Bu esnada iki büyük sano balya daha anayolun sol şeridi içerisine düştü. Yine yoluna devam eden şoför, Alayköy girişi çemberi yakınında durup, TIR dorsesindeki diğer balyaları kontrol etti ve Alayköy mevkine döndü.

KIBRIS ekibinin an be an görüntülediği olayda, HG 870 plakalı TIR’ın şoförü S.K.’nin yolun sol şerit içerinde öylece bıraktığı üç sano balya resmen ölüme davetiye çıkardı.

banner37
Polis balyaları kaldırdı ve 473 TL ceza kesti

Alayköy Polis Karakolu, olayla ilgili alınan ihbarı değerlendirdi ve kısa sürede anayolun içindeki balyaları yoldan kaldırdı.

Soruşturma başlatan polis, tespit ettiği şoföre 473 TL ceza ve 25 ceza puanı kesti.

“Daha ciddi olayları takip edin!”

KIBRIS’a ulaşan sano balyaların sahibi olduğunu iddia eden bir kişi, özür dileyip, benzer olayın tekrar yaşanmaması için tedbir alacaklarını söylemek yerine, “Lefkoşa- Güzelyurt anayolunda TIR’ın üzerinde taşınan sano balyalar ipin kopmasıyla yolun kenarına düştü. Polis, şoföre ceza kesti. Gazete olarak çekmişsiniz. Daha ciddi olaylarla ilgilenin ve yazın. Yazacak başka haber mi bulamadınız? Bu olayın yazılmasını istemiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 08:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1