banner2
banner34

Sonüstün: CTP ve TDP günaha ortak olmak istemiyorlarsa sokağa dönsünler

Sonüstün: CTP ve TDP günaha ortak olmak istemiyorlarsa sokağa dönsünler
banner45

BKP Genel Sekreteri Salih Sonüstün, ülkedeki bütün mekanizmalar gibi meclisin de UBP tarafından tıkandığına dikkat çekerek, “CTP ve TDP Cenevre’de zaten işlevsiz bırakıldı bu süreç şimdi de mecliste UBP eliyle tekrarlanıyor, her iki parti de bu günaha ortak olmak istemiyorsa bir an önce yani Sine-i millete dönmelidir” dedi.

banner37
BKP Genel Sekreteri Salih Sonüstün, Kıbrıs Net Haber Web TV’de yayınlanan “Pusula” programında gündemi değerlendirdi. Sonüstün, ülkede doğru dürüst çalışan hiçbir mekanizma kalmadığına vurgu yaptı. Salih Sonüstün, “Adanın kuzeyi tam bir çirkefe döndü ve insanlarımız bu çirkeften çıkmaya çalıştıkça mevcut uyduruk hükümet tarafından aşağı çekilmekte” şeklinde konuştu.

Sonüstün, sağlıktan ekonomiye birçok alanda yaşanan sıkıntılara karşı düşüncesi sadece koltuk olan bir hükümetle karşı karşıya olunduğuna işaret ederek, bu sarmaldan kurtulmanın tek yolunun sokak ve güç birliği olduğunu ifade etti.

Sonüstün, “Bu noktada CTP ve TDP’ye büyük görev düşüyor, bu iki parti de şu anki görüntü olarak hiçbir iradesi bulunmayan hükümete koltuk değneği pozisyonundadır. Orada direnmelerinin hiçbir anlamı yok, CTP ve TDP ilk darbeyi Cenevre’de Tatar ve Ankara tarafından işlevsiz bırakılarak yaşadı, şimdi de aynı durum mecliste yaşanıyor. Bu arkadaşlarımız kaybettikleri itibarlarını geri kazanmaka ve bu ülkenin mücadelesine omuz vermek istiyorlarsa bir an önce işlevini yitiren meclisin günahına ortak olmayı bir yana bırakarak sokağa yani simne-i millete dönmelidirler, aksinde ısrar ederlerse hem kendileri hem de toplum kaybedecek” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 3 yıl Önce

Gücünüz kadar yorum yapınız

Halit kondo
Halit kondo - 3 yıl Önce

Hirs ugruna birlesemeyen sol partileri kiniyorum kibris elden gittikten sonra keske dememek icin birlesmeniz lazim yarin coook gec olacak

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1