banner2
banner34

Yeniboğaziçi belediyesi KAMP-DER'i mühürledi

Yeniboğaziçi belediyesi KAMP-DER'i mühürledi
banner45

Yeniboğaziçi Belediyesi, belde sınırları içerisinde bulunan Salamis Karavan Kamp Alanını gayrı yasal olarak işletmeye devam eden Kamp – Der’in, Salamis Karavan Kamp Alanı’nda bulunan dernek binası ve ofislerini 02.09.2020 tarihinde mühürledi.

banner37
Belediye görevlilerinin yasal görevlerini yerine getirirken çıkması olası olaylara karşı polis ekipleri de belediye ekiplerine nezaret etti.

Belediye Zabıta Ekipleri ayrıca karavan kamp alanı içerisinde bulunan tüm kaçak yapıların kullanıcılarına polis mensupları nezaretinde ihbar vererek, tamamen yasa dışı bir şekilde sağlık koşullarına uymayıp pis su atıklarını kuma ve dışarıya akıttıklarından dolayı verilen 15 günlük süre zarfında sorunların ortadan kaldırılmaması halinde kullanımlarında bulunan yapılarında mühürleneceği bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, kamusal alanların halka ait olduğu ve halkın yararına geliştirilecek projeler için planlanması ve kullanılması gerektiği vurgulanırken mevcut karavan kamp alanının durumunun kabul edilebilir bir durumda olmadığı ve yasaların verdiği yetkileri kullanarak kamuya ait bu alanların tekrardan kamu yararına kullanılması için gereken yasal işlemlerin uygulanacağı belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1