banner2
banner34

14 Şubat'a hazırmısınız?

Bu pazar 14 Şubat Sevgililer Günü. Pazar gününü sevdiceğiyle baş başa geçirecek şekilde planlamak isteyenler için otel, restoran ve konser mekânlarındaki özel etkinlikleri hazırladık. Aşk dolu bir gün olsun...

14 Şubat'a hazırmısınız?
banner45

Pazar günkü Sevgililer Günü’ne hazır hissetmiyorsanız şehirdeki seçeneklere göz atın deriz… İşte otel, restoran ve konser mekânlarından seçenekler…

ESKİ İSTANBUL’A NAZIR BİR KUTLAMA
Armada Otel 14 Şubat için biri gündüz, biri akşam olmak üzere iki ayrı program gerçekleştiriyor. Gündüz programı pazar sabahını sevenleri ve aileleri ile birlikte geçirmek isteyenler için Marmara Denizi, Sultanahmet Camii ve Ayasofya ile çevrili Armada Teras'taki pazar kahvaltısıyla başlıyor. Akşam ise 20.00'den itibaren teras manzarası ve Orkestra Elite'in canlı müziği eşliğinde romantik bir akşam yemeği seçeneği var… 

DAĞ HAVASI İSTEYENLERE 
Kayseri’deki Radisson Blu Hotel, Roof Restaurant’ında sevgilileri Erciyes Dağı’nın manzarasına karşı yemeğe bekliyor.

ÇOK SEVGİLİ CAZ! 
Bursa Nilüfer Caz Festivali kapsamında 14 Şubat Sevgililer Günü’nde gerçekleşecek ‘Çok Sevgili Caz’ ile Atiye konseri saat 19.00’de Podyum Park’ta gerçekleşecek.

SEVGİLİLER GÜNÜ BRUNCH’I 
Ulus Tepe Majeur 14 Şubat günü için hazırladığı ve 10.30’dan 14.30’a kadar sürecek olan Sevgililer Günü Brunch’ıyla güne romantik bir başlangıç önerisi yapıyor. Elchyn Catering’in sunumuyla hazırlanan brunch’ın kişi başı fiyatı 60 TL.

YARIM ASIRLIK AŞKLAR
Kadıköy Belediyesi ve İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği’nin işbirliğiyle gerçekleşecek ‘Yarım Asırlık Aşklar’ temalı program 14 Şubat’ta saat 13.30’da başlayacak. Önce 1950’li ve 1960’lı yıllara ait Chevrolet, Ford, Oldsmobile, Pontiac gibi klasik otomobillerle Kadıköy sokaklarında bir ‘Sevgi Konvoyu’ yapılacak. Klasik otomobil turundan sonra Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi'nde ‘Yeşilçam Aşkları’ sergisi açılacak. Kültür Merkezi’nde ayrıca unutulmaz aşk filmlerinin unutulmaz şarkılarının dinlenebileceği bir konser olacak... Türk Sineması’nda Selvi Boylum, Al Yazmalım, Devlerin Aşkı, Sultan gibi birçok aşk filminin müziklerini yapan Cahit Berkay Film Orkestrası ve dört yonca olarak tabir edilen Türkan Şoray, Filiz Akın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik filmlerindeki şarkıları seslendiren Belkıs Özener unutulmaz aşk şarkılarını seslendirecek.

SORTIE’DE DANS! 
Türkçe pop müzik prodüktörlerinden Volga Tamöz, 14 Şubat gecesi saat 23.00’te Sortie'de sahne alacak. Geceyi dans ederek geçirmek isteyen çiftlere…

MUSTAFA CECELİ’YLE AŞK ŞARKILARI 

banner37
Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde 14 Şubat gecesi, 21.00’da Mustafa Ceceli olacak. Aşk şarkılarıyla kendinden geçmek isteyenlere duyurulur…


MURAT DALKILIÇ MOİ’DE 
Mall Of İstanbul'un MOİ Sahnesi’nde 14 Şubat gecesi saat 21.00’da Murat Dalkılıç sahne alacak… Hayranlarına duyurulur!

ÖZGÜN’LE BİR AŞK HİKÂYESİ 
Maslak’taki Valentin’in sevgililere teklifi, o akşam saat 20.00’da başlayacak bir akşam yemeği. Yemeğe Özgün'ün şarkıları eşlik edecek.

AŞK İLETİŞİM KURABİLMEKTİR! 
PSYCASE Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Sevgililer Günü’ne özel, çiftlere ilişki atölyesi hazırladı. Çiftlerin hem eğlenip hem de bilgileneceği yarım günlük atölye çalışması saat 10.00–15.00 saatleri arasında yapılacak. Eğitim ücreti ise iki kişi için 300 TL.


CAZ AŞKLA BULUŞUYOR
Ankara’daki âşıklar, saat 18.00’da Mozarthaus’ta sahne alacak olan Berkay Toprak Jazz Trio ile klasik ve modern dönem caz repertuvarıyla kulaklarının pasını alabilir.

NİLGÜN BELGÜN’LE KAHKAHA DOLU BİR AKŞAM 
Nilgün Belgün, kendi hayat hikâyesinden ve anılarından yola çıkarak sahnelediği ‘Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi’ isimli müzikli ve danslı gösterisini 14 Şubat'ta İzmir İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde sahneleyecek.


FUNDA ARAR ANTALYA’DA 
Pop müziğin güçlü seslerinden Funda Arar 14 Şubat’ta Antalyalı sevgililerin karşısında olacak. Konser 22.00’da, Jolly Joker Antalya'da.

CEYL’AN ERTEM İZMİR’DE 
Sanatçı Ceylan Ertem 14 Şubat gecesi 22.30 itibariyle İzmir Ooze Venue Sahnesinde… Genç müzisyen, albümü ‘Amansız Gücenik’ten şarkılar seslendirecek.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2016, 07:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1